Regisztráció

A DunaFok Kertmozi létrehozása

Az ötlet több ötletgazdától, egymáshoz közeli helyszínekre érkezett be. Egyeztetés után, közös megegyezéssel került végül a szavazásra bocsátott projektben a megvalósítás helye Dunafokra.

Dunafok szabadidőpark kerületünk egyik legnépszerűbb pontja a családok, illetve a kikapcsolódni vágyó fiatalok, sportolók körében, ezért a  szabadtéri mozi számára is több mint logikus helyszínválasztás volt. Az ötlet kivitelezéseként kiépítettünk egy vetítő állványt, mely kertmoziként funkcionál, valamint eszközöket szereztünk be annak érdekében, hogy a vetítéseket nyugodtan tudják nézni kicsik és nagyok egyaránt.  

A javaslat értelmében a nyári szezonban szombatonként volt filmvetítés, naponta két filmet is meg tudtak nézni az érdeklődők babzsákfotelek és nyugágyak kényelméből. Sportközvetítések idején szurkolói zóna is működött a Kertmoziban.

2023-ban az ötlet folytatása is nyertes lett.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Új szemétgyűjtők a kerületben

Budafok-Tétény öt pontján összesen 36 kukát cserélt le az önkormányzat, valamint 106 db szemétgyűjtő kapott fedelet többek között a Részvételi Költségvetés projektjeként.

Sikeres komposztládaosztás

Ezer komposztálóládát osztott ki az önkormányzat a Részvételi Költségvetés keretében.