Regisztráció

A Rózsakerti Sportcentrum megvalósításának első üteme

Az ötlet két benyújtott javaslatban is megfogalmazódott, így egyeztetve az ötletgazdákkal, összevontuk a javaslatokat.

A Rózsakerti Sportcentrum a nyertes ötlet szerint egy, a lakótelepet körülölelő rekortán futópályával és egy kondiparkkal várta volna a mozogni vágyókat. Az ötletgazdákkal előzetesen egyeztetve, az elnyert összegből ebben a fordulóban végül a futókör nagy része elkészült, melynek rekortánnal borított szakasza közel egy kilométer hosszú. A futókör építése során a rekortán pályarészek mellett, a járdaburkolatok is megújultak: felfestettük a burkolati jeleket és kihelyeztük a forgalomtechnikai táblákat. A projektre megszavazott összeg ezen feladatokkal kimerült, így a futókör további részeinek rekortán burkolásához javasoltuk az ötletgazdának, hogy mindenképp nyújtsa be a kivitelezés folytatását a Részvételi Költségvetés következő évadában.

A futókör kivitelezése a 2022-es évadban folytatódott.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Közterületi szemétgyűjtők

A közterületeken elhelyezett kosaras, vagy henger alakú fém szemétgyűjtők nyitottak (kivéve a kutyakaki gyűjtők), és sokszor tapasztaltuk, hogy a szemét szétszórva hever körülötte.

Kijelölt gyalogos átkelőhely megvalósítása a Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium előtt

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium épületei közötti óraközi átjárást tenné biztonságosabbá, ha a csomópontban egy kijelölt gyalogos átkelőhely létesülne forgalomlassító kialakítással.