Regisztráció

A Tétény – Rét Családi Park megvalósításnak első üteme

A projekt célja egy családi park kialakítása volt, mely a Nagytétényi Sváb Emlékhely területe mellett tematikus játszótérrel, csúszdaparkkal, szabadtéri kondiparkkal, zárt kutyafuttatóval, pingpongasztalokkal és sportolási lehetőséggel várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Családi Park tervezésének befejezése, majd az építést előkészítő munkák ideje alatt megkezdődött a Részvételi Költségvetés második évada, az ötletgazdák pedig a projekthez kapcsolódóan további fejlesztésekre nyújtottak be pályázatot. A szavazás lezárulta előtt a már megkapott magas szavatszám miatt egyértelművé vált, hogy a projekt újabb üteme is bekerül majd a győztes pályázatok közé, ezért nem indítottuk el az első ütem közbeszerzését, hanem megvártuk a szavazás végét és a két ütemet egyszerre kivitelezte. 

Az első évadban elnyert összegből elkészült a tervezés, a területet körbekerítettük, lezajlottak a terepmunkálatok, bevezettük a szükséges közműveket, leraktuk a burkolatokat, elhelyeztük a játszótéri eszközöket, és bővítettük a közvilágítást is. 

A projekt 2021-ben folytatódott.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Közterületi szemétgyűjtők

A közterületeken elhelyezett kosaras, vagy henger alakú fém szemétgyűjtők nyitottak (kivéve a kutyakaki gyűjtők), és sokszor tapasztaltuk, hogy a szemét szétszórva hever körülötte.

Kijelölt gyalogos átkelőhely megvalósítása a Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium előtt

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium épületei közötti óraközi átjárást tenné biztonságosabbá, ha a csomópontban egy kijelölt gyalogos átkelőhely létesülne forgalomlassító kialakítással.