Regisztráció

A SZAVAZÁSHOZ IDŐ KELL!

Meghosszabbítottuk a Részvételi Költségvetés szavazási időszakát!

anuár 4-én már második alkalommal indult el a „Részvételi Költségvetés” projekt, melyben az ötletpályázatok beadási fázisa lezárult. Közel 200 pályázat érkezett be Önkormányzatunkhoz, melyet ezúton is köszönünk! Kollégáink jelenleg is dolgoznak a végleges pályázatok kiválasztásán, melyek megfelelnek a projekt kiírásának, valamint megvalósíthatók.

Most, a korábban meghirdetett március 15-i dátummal elindul a szavazás, melyen mindenki kiválaszthatja a számára legfontosabb projektet.

Azért, hogy még több idő legyen a projektek megismerésére, a „kampányolásra”, valamint a szavazás lebonyolítására, úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a szavazási határidőt, egészen április 14-ig.

Bízunk benne, hogy így még több budafok-tétényi lakosnak adunk lehetőséget arra, hogy szavazatával gazdagítsa a kiválasztott projektet, így hozzájárulva közvetlen környezetünk alakításához. Mert Budafok-Tétény nem csak egy kerület, hanem mindannyiunk otthona!

A projektről további információt annak honlapján, a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon talál.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Nyertes ötletek térképe

A kerület közös ügy. Van ötlete?

Önkormányzatunk idén ötödik alkalommal indítja útjára a Részvételi Költségvetést. A kerületi lakosok 2024. január 15-től adhatják be ötleteiket Budafok-Tétény fejlesztésére vonatkozóan.