Regisztráció

A kamaraerdei türelmi zóna felszámolása

A  Tétény fennsík kerületünk egyik népszerű kirándulóhelye, így a hírhedt Kamaraerdei utat is sokan érintik -  főként gyermekekkel. 

A rendőrséggel és polgárőrséggel együttműködve kerestünk megoldást az illegális tevékenységek felszámolására:  forgalomtechnikai eszközöket, kamerákat és jóváhagyott forgalomtechnikai terv alapján padkán megállni tilos táblákat szereltettünk fel, valamint megerősítettük a rendőrségi és közterületfelügyeleti jelenlétet a körzetben. A terület hulladékmentesítése érdekében szemétszedő akciókat szerveztünk, valamint konténereket rendeltünk a nagy mennyiségű szemét elszállításához. 

Mivel néhány szabálysértő így is utat talált, az ellenőrzést folyamatosan fenntartjuk.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Közterületi szemétgyűjtők

A közterületeken elhelyezett kosaras, vagy henger alakú fém szemétgyűjtők nyitottak (kivéve a kutyakaki gyűjtők), és sokszor tapasztaltuk, hogy a szemét szétszórva hever körülötte.

Kijelölt gyalogos átkelőhely megvalósítása a Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium előtt

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium épületei közötti óraközi átjárást tenné biztonságosabbá, ha a csomópontban egy kijelölt gyalogos átkelőhely létesülne forgalomlassító kialakítással.