Regisztráció

A Tétény-Rét Családi Park fejlesztésének második üteme

A Tétény-Rét Családi Park fejlesztése a Részvételi Költségvetés első évadában nyertes projekt folytatása volt. 

A második pályázati évben elnyert összegből a Családi park eszközeit telepítettük. Elhelyeztük többek között az elválasztó kerítésszakaszt, az esőbeállót a pelenkázóval, a sakkasztalokat, a rugós játékokat, az ikercsúszdát, a többrészes mászókát, a mókuskereket, az amőbapanelt, valamint az egyensúlyozó-köteles, pókhálós mászókát. Kiépítettük a focikapukat, a teqballasztalt, a célbadobót és magasságmérőt, többféle hintát (mérleghinta, baba-mama hinta), a drótkötélpályát, illetve a röplabda- és tengopályát. 

A játszótér területén helyet kapott egy szabadtéri kondipark, mely az idősebb gyerekek és a felnőttek számára jelent alternatív sportolási lehetőséget.

Létrejött a Park mellett egy több agilityeszközzel ellátott kutyafuttató is, és több helyen virágokat is ültettünk. 

Az ötlet 2022-ben is nyertes lett.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Közterületi szemétgyűjtők

A közterületeken elhelyezett kosaras, vagy henger alakú fém szemétgyűjtők nyitottak (kivéve a kutyakaki gyűjtők), és sokszor tapasztaltuk, hogy a szemét szétszórva hever körülötte.

Kijelölt gyalogos átkelőhely megvalósítása a Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium előtt

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium épületei közötti óraközi átjárást tenné biztonságosabbá, ha a csomópontban egy kijelölt gyalogos átkelőhely létesülne forgalomlassító kialakítással.