Regisztráció

Az Elza utcai játszótér korszerűsítése

A javaslat célja az Elza utcai játszótér korszerűsítése volt, mely a környék összetartó közössége és gyermekeik számára központi helyszín.  

A ligetes játszótér egyik legfontosabb fejlesztése az esőbeálló volt, mely védelmet jelent nem csak zivatar idején, de erősebb szél, illetve tűző napsütés idején is. A babával érkezők részére szükséges volt pelenkázás és etetési lehetőség biztosítása is. Így ezen a játszótéren a kerületben elsőként hoztunk létre baba-mama padot. 

Kiépítettünk egy zárható tárolót a kihelyezett játékok és a fenntartáshoz szükséges kellékek elhelyezésére, valamint a játszótér körüli kerítés is megújult a gyermekek védelme érdekében.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Közterületi szemétgyűjtők

A közterületeken elhelyezett kosaras, vagy henger alakú fém szemétgyűjtők nyitottak (kivéve a kutyakaki gyűjtők), és sokszor tapasztaltuk, hogy a szemét szétszórva hever körülötte.

Kijelölt gyalogos átkelőhely megvalósítása a Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium előtt

A Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium épületei közötti óraközi átjárást tenné biztonságosabbá, ha a csomópontban egy kijelölt gyalogos átkelőhely létesülne forgalomlassító kialakítással.