Regisztráció

SZEMÉTSZEDÉS A TÉTÉNYI-FENNSÍKON

A Budafok-Tétény Közösségre Kapcsolva Részvételi Költségvetés újabb projektje érkezett el a megvalósítási fázisába. Budatétényben a legtöbb szavazatot kapott ötlet a Tétényi-fennsík területrehabilitáció című pályázat volt. Ennek keretében szerveznek most szemétszedést a fennsík megtisztítására.

Az október 16-i akció találkozója Bartók Béla út 218. (Vastelep) előtt lesz. A szervezők, Budafok-Tétény önkormányzata, kerületünk Környezetvédelmi Bizottsága és a projekt ötletgazdái kérik, hogy aki teheti, hozzon magával védőfelszerelést. Azok számára, akiknek erre nincsen lehetőségük, biztosítottak lesznek az eszközök.

A szemétszedéshez bárki csatlakozhat, aki szeretne tenni környezetünk védelméért, kivenné részét a Tétényi-fennsík megtisztításából.

A diákok az önkéntes munkáért KÖSZI pontokat kaphatnak, így beszámítható az iskolák felé vagy szakmai gyakorlatként.

Esőnap: 2021.november 6.

Tisztítsuk meg együtt Budafok-Tétényt!

Az önkéntesek bevonásával csökkenthető a szemétszedésre elnyert összeg felhasználása, így a fennmaradó keretösszegből kamerák kihelyezése valósulhat meg a területen.

A projektről itt olvashat: https://kozossegrekapcsolva.hu/bekuldott-palyazatok/?id=183

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

OKLEVELET KAPTAK AZ ÖTLETGAZDÁK

Szeptember 3-án, a Borfesztiválon adta át Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Részvételi Költségvetés negyedik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Már látogatható a vizes játszótér

Próbaüzemmódban megnyitott Rózsakert új játszótere.