Regisztráció

MINDEN JELENTKEZŐ HOZZÁJUT AZ ESŐVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYHOZ

Márciusban megkapja a tartályt minden regisztráló, aki tavaly kimaradt.

Hatalmas siker volt a Részvételi Költségvetés projektje, az esővízgyűjtő tartályok osztása. A regisztráció során többszörös volt a túljelentkezés.

Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy minden sikeresen jelentkező hozzájusson a tartályhoz, ezért ősszel újabb osztást tartott. A két ütemben összesen 1430 szettet osztottak ki a lakosságnak. Már akkor ígéretet tettünk arra, hogy azok, akik akkor kimaradtak, az idén megkapják a tartályt.

Az utolsó, harmadik osztásra márciusban kerül sor. Ezáltal mindenki megkapja a tartályt, aki tavaly regisztrált, így a nyári szezonban már környezettudatosan használhatja kertjében az esővizet.

A még várakozókat az osztásról e-mailben értesítjük, valamint az átvétel helyéről és időpontjáról mindenkivel a regisztrációkor megadott telefonszámán fog egyeztetni az önkormányzat.

Felhívjuk a lakosok figyelmét, hogy a szett legalább középméretű, 3, illetve 5 ajtós személygépkocsiban, a hátsó ülések lehajtásával szállítható. Alternatív esetben a tetőcsomagtartóra szerelve. A BKV-járművekre nem fér fel.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.

Elkészült a mezítlábas park

A projekt a Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Leányka utcai dombos játszótéren.