Regisztráció

Elkészült a Nagytétényi Piactér fejlesztése

A Szent Flóriánt tér felújítása a 2021. évi Részvételi Költségvetés nyertes projektjeként valósult meg.

Az ötletbeadók kérése alapján, a munkák során az elsődleges szempont a zöldfelületek növelése, fák és virágok telepítése, valamint a Nagytétényi Szüreti bál egyik állomásaként egy tánctér kialakítása volt.

Ennek megfelelően nagy számban ültettek fákat, cserjéket, évelőket, hagymásokat, a környező aszfaltburkolatú utak mellett mobil növényládákat helyeztek el, a már meglévő zöldfelületet pedig megújították.

A Szent Flórián tér a projekt keretében egy tánctérrel is gazdagodott, amelyet rendezvények alkalmával tudnak majd kihasználni a kerületiek.

A tér Úttörők útja felőli oldalán egy ,,Nagytétény” feliratot helyeztek el, ami kiváló selfiepontként és látványosságként szolgál. 

Budafok-Tétény vezetőségének tervei szerint negyedjére is útnak indítják a Részvételi Költségvetést, amely keretében a lakosság ismét eldöntheti, hogy az erre a célra elkülönített összeget mire fordítsa az önkormányzat.

Részletek hamarosan a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.