Regisztráció

Tisztítsuk meg a Tétényi-fennsíkot!

Budafok-Tétény önkormányzata negyedik alkalommal fog össze a kerületi lakosokkal, hogy közösen tisztítsuk meg a Tétényi-fennsíkot.

A ,,Tétényi-fennsík területrehabilitáció” elnevezésű ötletet a Részvételi Költségvetés 2020/2021-es fordulójában választották a kerületiek a győztes pályázatok közé. A projekt keretében két szemétszedési akció is történt a területen, továbbá kamerák lettek telepítve az illegális szemétlerakások megelőzésére.

A 2021/2022-es évadban az ötletbenyújtók ismét pályáztak a fennsík megtisztítására, a budafok-tétényiek pedig újra megszavazták az ötletet. Egy szemétszedési akció már megvalósult ebben az etapban is, most pedig az önkormányzat egy újabb alkalommal biztosít eszközöket a szemétszedéshez, hogy a lehető legnagyobb rendben tarthassuk ezt a természeti kincset. Ahogy eddig is, úgy most is várunk minden lelkes önkéntest, aki szívesen részt venne a terület megtisztításában.

A diákok az önkéntes munkáért KÖSZI pontokat kaphatnak, így beszámítható az iskolák felé vagy szakmai gyakorlatként.

Időpont: 2023. 03. 04., 9.00-től (esőnap: 2023. 03. 11-én)

Gyülekező: Bartók Béla út 218. (vastelep) előtt

Tisztítsuk meg együtt a kerületet!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Nyertes ötletek térképe

A kerület közös ügy. Van ötlete?

Önkormányzatunk idén ötödik alkalommal indítja útjára a Részvételi Költségvetést. A kerületi lakosok 2024. január 15-től adhatják be ötleteiket Budafok-Tétény fejlesztésére vonatkozóan.