Regisztráció

HEROSZ- Új esély, új élet!

Az ötlet célja: Kerületünk egyetlen hontalan állatokat befogadó otthonának rehabilitálása, fejlesztése.


Az egyre növekvő számú, megoldatlan sorsú szaporulatok és a kóborló állatok elhelyezésének biztosítása érdekében, illetve a kerületi rendezettség szempontjából is kiemelten fontos, hogy a HEROSZ – Budapesti Állatotthon a megfelelő körülmények között tudjon állatokat befogadni. Az állatotthon XXII. kerületi telephelye a 1223 Bp., Nyél utca 239. szám alatt található.
Az ötletbeadó arra adott be javaslatot, hogy megvalósíthassák a karantén helyiségek megfelelő kialakítását, az elektromos hálózat modernizációját és a fűtési rendszer kiépítését.
Az állatotthon felújításával megfelelő körülmények között, biztonságban tölthetnék karantén idejüket a leendő gazdikereső állatok, egy új esély, egy új élet reményében. A projekt során létrejött, megfelelő körülmények biztosításával nagyobb lehetőség nyílna, akár több állat befogadására, megfelelő elhelyezésére, majd tudatos gazdához juttatására is! A projekt megvalósulásával közelebb kerülnek egymáshoz az állattartásra vágyó családok és az így, új lehetőséghez jutó, örökbe fogadható állatok egyaránt!

Önkormányzatunk a 158/2023 (IX. 7.) számú képviselő testületi határozat alapján támogatási szerződés formájában átnyújtotta az elnyert összeget az Állatotthon javára, így megkezdődhettek a felújítási munkálatok. 

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.

Elkészült a mezítlábas park

A projekt a Részvételi Költségvetés keretében valósult meg a Leányka utcai dombos játszótéren.