Regisztráció

Már látogatható a vizes játszótér

Próbaüzemmódban megnyitott Rózsakert új játszótere.

A vizes játszótér ötlete a Részvételi Költségvetés egyik győztes projektjeként valósult meg, amit a lakosság a 2022-i évadban választott a győztesek közé.

A ligetes kialakítású zöldfelületen sarazós-vizezős játszóteret alakítottunk ki napvitorlákkal. A gyerekek új kedvenc helyén játékokat, homokozót, vízpart témájú képkirakót, a víz körforgását is bemutató oktatótáblát telepítettünk. Párakapu, ivókút és padok is biztosítják az ide látogatók kényelmét.

A játszótér biztonságos megközelítésére új gyalogos utépült, valamint felújítottuk és bővítettük a már meglévő parkolót.

Fontos szempont volt, hogy a terület minél zöldebb legyen, ezért elöregedett burkolt területet elbontottunk, a meglévő zöldfelületeket megóvtunk, valamint új növényeket ültettünk el a játszótér körül.

Bízunk benne, hogy az ide látogató gyerekek és szüleik kedvüket lelik a kis különleges, tematikus játszótérben.

A próbaüzemmód alatt várjuk a lakosság észrevételeit és véleményét az onkormanyzat@bp22 e-mail címre.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

OKLEVELET KAPTAK AZ ÖTLETGAZDÁK

Szeptember 3-án, a Borfesztiválon adta át Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Részvételi Költségvetés negyedik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Lezárult Budafok-Tétény Részvételi Költségvetése, kihirdettük a 18 győztest

Július 31-én lezárult Budafok-Tétény népszerű kezdeményezése, a negyedik Részvételi Költségvetés. Az idei kiírásra érkezett 145 ötlet közül, 62 ötletre szavazhatott a kerület lakossága. Összesen 12687 szavazattal, 18 darab nyertes projekt született, az idén újonnan bevezetett három kategóriában.