Regisztráció

OKLEVELET KAPTAK AZ ÖTLETGAZDÁK

Szeptember 3-án, a Borfesztiválon adta át Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Részvételi Költségvetés negyedik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Hagyománnyá vált, hogy a nyertes ötletek gazdáit az önkormányzat oklevéllel jutalmazza, ezzel is elismerve a projekt fontosságát. Idén a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál harmadik napján a 18 nyertesből 8 ötlet megálmodója kapta kézhez az okleveleket. Akik nem tudtak részt venni az átadón, azok postán kapják meg az emléklapokat.

A Részvételi Költségvetés győztes javaslatai mindig az önkormányzat és a projektgazdák közös gondolkodásában jönnek létre. A Polgármesteri Hivatalon belül már lezajlott az első szakirodai egyeztetés, amely a projektek megvalósítását készíti elő. Az önkormányzat hamarosan felveszi a kapcsolatot az ötletgazdákkal, hogy már a tervezés fázisába is bevonja őket.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Már látogatható a vizes játszótér

Próbaüzemmódban megnyitott Rózsakert új játszótere.

Lezárult Budafok-Tétény Részvételi Költségvetése, kihirdettük a 18 győztest

Július 31-én lezárult Budafok-Tétény népszerű kezdeményezése, a negyedik Részvételi Költségvetés. Az idei kiírásra érkezett 145 ötlet közül, 62 ötletre szavazhatott a kerület lakossága. Összesen 12687 szavazattal, 18 darab nyertes projekt született, az idén újonnan bevezetett három kategóriában.