Regisztráció

Nyertes ötletek térképe

Térképen mutatjuk a Részvételi Költségvetés eddigi győztes projektjeit.

2024. január 15-én Budafok-Tétény önkormányzata elindította a Részvételi Költségvetés ötödik fordulóját. A már jól ismert kezdeményezés keretében a lakosság dönthet arról, hogy a kiírt keretösszeget milyen fejlesztésekre fordítsa a városvezetés.

Ennek alkalmából egy olyan térképpel találkozhattak a 2024. január 17-én megjelent Városházi Híradó olvasói, ami az eddigi nyertes ötleteket mutatja be. A kiadvány segítségül szolgálhat arra vonatkozóan, ha szeretnénk megismerni a megvalósult és még folyamatban lévő projekteket, de inspiráció is lehet azok számára, akik szívesen vennének részt a kezdeményezésben, de még nem forrt ki teljesen a javaslatuk.

Ha Önnek is van egy ötlete, hogy Budafok-Tétény mitől lehetne élhetőbb, fenntarthatóbb és még szerethetőbb, regisztrációt követően a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon nyújthatja be pályázatát.

A térkép letölthető PDF formátumban innen.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

A kerület közös ügy. Van ötlete?

Önkormányzatunk idén ötödik alkalommal indítja útjára a Részvételi Költségvetést. A kerületi lakosok 2024. január 15-től adhatják be ötleteiket Budafok-Tétény fejlesztésére vonatkozóan.

Biztonságosabb közlekedés Rózsavölgyben

Új felfestések és táblák segítik a közlekedést az Ady Endre – Péterhegyi úti csomópontban.