Regisztráció

Még leadhatják voksaikat!

43 ötlet várja, hogy megkapja szavazatát Önöktől! Siessenek, már csak pár nap és lezárjuk a Részvételi Költségvetés szavazását.

Javában zajlik a Részvételi Költségvetés ötödik kiírásának szavazási időszaka. Az idei évben is számtalan megvalósítható ötlet érkezett be a kerületi lakosoknak köszönhetően. A benyújtott pályázatokat az Önkormányzat szakirodái megvizsgálták: 43 ötletet tartottak érdemesnek arra, hogy a lakosság megszavazhassa közülük a legjobbakat!

Az idei kiírásra május 6-a, 12 óráig lehet leadni a voksokat, a Részvételi Költségvetés honlapján, a www.kozossegrekapcsolva.hu weboldalon. Ahogy eddig, idén is mindenki 6 szavazattal rendelkezik, melynek felhasználása nem kötelező. 

Bízunk benne és biztatjuk is Önöket, hogy mindenki éljen a Részvételi Költségvetés nyújtotta szavazási lehetőségével és szavazzon a legszimpatikusabb ötletre.

Éljenek a lehetőségükkel és szavazzanak!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.