Regisztráció

Gyalogátkelőhely létesítése a Jókai Mór utcán a sportpályánál

A létesítendő gyalogátkelőhely jelentős mértékben segítené a sportegyesület létesítményét látogató sportoló gyermekek és szülők biztonságos átkelését a kétirányú forgalmas főútvonalon, illetve nagyban hozzájárulna az egyre fokozódó balesetveszély csökkenéséhez.

A Jókai Mór utca mint ismert a nap minden időszakában jelentős forgalommal terhelt főútvonal. Az utánpótlás alapbázisaként működő Budatétény Sportegyesület mintegy 200 gyermek és további 100 felnőtt részére biztosítja a minőségi sportolás feltételeit és egyben képezi alapját a fokozott balesetveszélyes helyzetek kialakulásának. A foglalkozásokra autóval, tömegközlekedéssel érkező jelentős számú gyermek és fiatal átkelése ezen a forgalmas kétirányú főútvonalon sajnos nem nélkülözi veszélyhelyzet kialakulását különös tekintettel arra, hogy a pálya melletti hosszú egyenes útszakasz nem kis számú autóst inspirál esetenként a jelentős sebességtúllépésre tovább fokozva ezzel a veszélyhelyzet kialakulását. A létesítendő gyalogátkelőhely reményeink szerint e környezetben segítené a biztonságos átkelést, a baleset megelőzést.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.