Regisztráció

Gyalogátkelőhely létesítése a Jókai Mór utcán a sportpályánál

A létesítendő gyalogátkelőhely jelentős mértékben segítené a sportegyesület létesítményét látogató sportoló gyermekek és szülők biztonságos átkelését a kétirányú forgalmas főútvonalon, illetve nagyban hozzájárulna az egyre fokozódó balesetveszély csökkenéséhez.

A Jókai Mór utca mint ismert a nap minden időszakában jelentős forgalommal terhelt főútvonal. Az utánpótlás alapbázisaként működő Budatétény Sportegyesület mintegy 200 gyermek és további 100 felnőtt részére biztosítja a minőségi sportolás feltételeit és egyben képezi alapját a fokozott balesetveszélyes helyzetek kialakulásának. A foglalkozásokra autóval, tömegközlekedéssel érkező jelentős számú gyermek és fiatal átkelése ezen a forgalmas kétirányú főútvonalon sajnos nem nélkülözi veszélyhelyzet kialakulását különös tekintettel arra, hogy a pálya melletti hosszú egyenes útszakasz nem kis számú autóst inspirál esetenként a jelentős sebességtúllépésre tovább fokozva ezzel a veszélyhelyzet kialakulását. A létesítendő gyalogátkelőhely reményeink szerint e környezetben segítené a biztonságos átkelést, a baleset megelőzést.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Új szemétgyűjtők a kerületben

Budafok-Tétény öt pontján összesen 36 kukát cserélt le az önkormányzat, valamint 106 db szemétgyűjtő kapott fedelet többek között a Részvételi Költségvetés projektjeként.

Sikeres komposztládaosztás

Ezer komposztálóládát osztott ki az önkormányzat a Részvételi Költségvetés keretében.