Regisztráció

HEROSZ – Új esély, Új élet! – Újratöltve

Az ötlet célja: Mobil kutyakennelek telepítésének segítségével a meglévő kennelsorok felújítása.

Köszönjük a korábbi pályázatra érkezett nagy számú, támogatói szavazatokat, melynek eredményeképpen megvalósulhat a karantén részleg karbantartása, felújítása!
A terv az, hogy folytatódjon az így megkezdett munka, és következő lépésként szeretnénk, hogy a karanténból kikerülő állatok megfelelő körülmények között tölthessék mindennapjaikat a kennelekben, egészen az örökbefogadásuk pillanatáig.
Ehhez azonban az Állatotthon kennelsorainak teljes körű felújítására, állagmegóvására, karbantartására és tisztasági festésére is szükség lenne, azonban a folyamatos teltház okán ezeknek az elvégzése, kivitelezése jelenleg esélytelen. Ezért a felújítási ötlet megvalósulásához szükség lenne a megoldást jelentő, úgynevezett mobil kutyakennelek elhelyezésére az Állatotthon területén, melynek segítségével, első lépésként megkezdődhetnek a szükséges felújítási munkálatok a meglévő kennelsorokat illetően. 
Amellett, hogy a mobil kutyakennelek elhelyezése megadja a lehetőséget a folyamatos felújítási munkavégzésre, a későbbiekben pedig általuk, újabb férőhelyet biztosítva, még több állatnak nyílik esélye arra, hogy felelős és szerető gazdához kerüljön egy ” Új esély, Új élet! ” reményében.

” S ha eljön érte a hőn áhított gazdi,
Aki tényleg őt akarja örökbe fogadni,
Szívében mindvégig ott lesz a hála,
Ezért, nincs is jobb választás Nála. ” 

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Új szemétgyűjtők a kerületben

Budafok-Tétény öt pontján összesen 36 kukát cserélt le az önkormányzat, valamint 106 db szemétgyűjtő kapott fedelet többek között a Részvételi Költségvetés projektjeként.

Sikeres komposztládaosztás

Ezer komposztálóládát osztott ki az önkormányzat a Részvételi Költségvetés keretében.