Regisztráció

Legyen a Hómező utca végig biztonságos sétaút!

A Hómező utca egy merőleges kanyarral indul a Ringló utca felől, melynek mindkét oldalán vízelvezető árok, vagy sűrű bozótok foglalják el az úttest melletti zöldsávokat.

A sétálóknak, babakocsit tologatóknak, egyedül közlekedő iskolás gyerekeknek nincs hova lehúzódni ha autók érkeznek. Az autósok sem tudják jól belátni az amúgy is keskeny kanyart. A helyzetet fokozza, hogy a utca kezdeti szakasza igen rosszul megvilágított. Az utca valamelyik oldalán a járda továbbépítése a Ringló utcáig és egy pót utcai lámpa elhelyezése sokat javítana a gyalogos közlekedők biztonságán. Az iskolából egyedül hazamenő szomszéd gyerekek – különösen a korán sötétedő időszakban – többször panaszkodtak a fenti problémák miatt, ezért kérem, támogassák javaslatomat.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.