Regisztráció

Nyilvános WC telepítése a forgalmasabb játszóterek közelébe

A népszerűbb játszótereken rengeteg gyerek fordul meg szüleivel naponta, egy-egy alkalommal több órát is eltöltve ott.

Ezen idő alatt a gyerekeknek bizony WC-zni is kell, és nem tudják visszatartani amíg hazaérnek, akkor sem ha a közeli házakban laknak, de többen messziről jönnek ezekre a népszerű játszóterekre.
A szülőknek szintén lehetnek hasonló igényeik, ebben az esetben haza kell menjenek a gyerekkel, ezzel megszakítva a játék lendületet, sok kellemetlenséget és hisztit okozva a kisebbeknél.
Jelenleg a legtöbb szülő a gyerekeket a közelben lévő bokrok közelébe viszik elvégezni kisebb-, nagyobb dolgaikat. Ez egészségügyileg és köztisztaságilag sem a legjobb módszer.

Ezen probléma megoldása lehetne egy-egy nyilvános, fizetős WC telepítése a játszóterek közelébe, legalább egy-egy próba projekt gyanánt, ahol tiszta körülmények között tudnák mind a kisebbek, mind nagyobbak elvégezni dolgukat, majd szappannal kezet is moshatnak.

Erre működő jó példa a Csepelen található Tejút park játszótér.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél az ötletgazdáknak

Június 8-án, a Kerület Napján adta át Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester az emléklapokat azok számára, akik a Közösségre Kapcsolva - Részvételi Költségvetés ötödik fordulójában győztes ötletet nyújtottak be.

Újabb gyalogátkelő létesül Rózsakerten

Június 14-én kezdődik a zebra építése a Demjén István Református Gimnázium előtt, amely a Részvételi Költségvetés keretében valósul meg.